Ripple er kryptoen alle snakker om, og med en ny, fersk all time high er ikke det så merkelig. I dag er Ripplekursen opp over 27%.

Ripple i all time high, igjen

Under korreksjonen av krptovalutaene holdt Ripple seg sterkt. Og, nå er Ripple i all time high, igjen. Det er det flere grunner til. Ikke minst har Ripple et etablert nettverk av brukere, som banken Santander. Bitcoin som lenge har vært referansen begynner å bli gammel. Alle kjenner til den og derfor vil nok ikke Bitcoin forsvinne med det første. Men, det er klart at kryptoteknologien har utviklet seg mye siden Bitcoin ble lansert. Det betyr ofte at lanseringer av nye kryptovaluta kommer med viktige forbedringer, og rett og slett er en bedre kryptovaluta. Samtidig har vi sett følgene av at en kryptobørs stengte ute amerikanske tradere. Det ble langt fra det sjokksalget mange så for seg. Det vi da står igjen med av usikkerhet er om Ripple blir notert på Coinbase. Sist Coinbase la til en ny krypto, steg den med rundt 30%.

Ripple på Coinbase

Det er ingen tvil om at det er delvis prist i kursen, men det er fortsatt usikkerhet om Ripple blir å finne på Coinbase. Dersom det er skjer er nok et nytt hopp i Ripple kursutvikling ikke langt unna. Når man trader er det klart at det alltid er best å kjøpe på lave kurser eller når det faller. Å kjøpe på en dag kursen har steget over 27% kan gi høydeskrekk. Samtidig kan det være riktig tidspunkt om man i ettertid ser at Ripple kommer på Coinbase. Her kan du lese mer om hvordan kjøpe Ripple.