Lenge hadde man bare mulighet til å trade CFDer for Ripple, Ethereum, ETC, Litecoin og Dash på eToro. Det er det nå forandret på.

Nye kryptovaluta på eToro Norge

Før var det bare mulig å tradde Bitcoin og Bitcoin Cash dersom man ikke var villig til å trade CFDer. Nå har eToro fikset sakene, slik at du nå handler i ekte kryptovaluta. Det gjør eToro Norge til den beste nettmegleren når det gjelder kjøp av kryptovaluta. I dag har du mulighet til å kjøpe følgende kryptovaluta på et og samme sted:

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Dash
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Litecoin
  • Ripple

Fordelen med å ha tilgang til alle de viktigste typene med kryptovaluta på et sted er soleklar. Handler du for eksempel på kryptobørsen Coinbase har du kun tilgang til Litecoin, Bitcoin og Bitcoin Cash. Vil du da kjøpe en annen kryptovaluta må du til en annen nettmegler.

Kjøpe krypto på eToro Norge

Etter at eToro Norge har utvidet utvalget av ekte krypto er dette den beste nettmegleren når det gjelder krypto. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, du får tilgang til gratis realtidskurser og teknisk analyseprogram. I tillegg kan du få gratis investeringstips. Vil du gi investeringstips til andre kan du også tjene litt ekstra på det. Her er fremgangsmåten for å åpne en tradingkonto på eToro Norge:

  • Gå til etoro.com
  • Registrer en gratis tradingkonto

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.