Det ser det faktisk ut til. Ryktet vil ha det til at Ripple blir notert på kryptobørsen Coinbase i slutten av januar. Det kan være med å drive kursen enda høyere for XRP.

Ripple på Coinbase

NB! Ripple har avkreftet at de har planer om notering av XRP. Det er hovedgrunnen til at Ripple kurs utvikling er negativ på fredag.
Coinbase åpnet nylig for trading av Bitcion Cash på markedsplassen sin, og det førte til et stort sprang for Bitcoin Cash. Nå er det derimot Ripple, eller XRP, som er i søkelyset. Det går nemlig flere rykter om at Ripple er neste notering på Coinbase. Etter hva vi har hørt skal dette skje i slutten av januar, og det kan være med å gi en god start på året dersom Ripple får samme boost som Bitcoin Cash gjorde. Vi har begynt å kjøpe Ripple for å være med på en eventuell opptur. Her kan du lese hvordan vi kjøper Ripple for å kunne bli med på en opptur om det blir en lansering av Ripple på Coinbase.