Vi har laget en poll hvor du kan fortelle hvor du tror Bitcoin går i 2018. Får vi se 40000? 60000 eller 100000 USD som enkelte mener?

Hvor går Bitcoin i 2018?

[poll id=»2″]

Bitcoin går 10-gangeren?

John McAfee er et navn de fleste har hørt tidligere. Grunnleggeren av McAfee antivirusprogram er også kjent for å drive med kryptovaluta og kom nylig med en uttalelse om at Bitcoin kan gå 10-gangeren i 2018. Det betyr at vi kan se Bitcoin langt over 100 000 USD.

På tide å kjøpe Bitcoin?

Skulle McAfee ha rett i sin spådom om Bitcoin er det kanskje på tide å kjøpe opp nå som Bitcoin fortsatt er et stykke unna all time high. Etter fallet før jul har vi sett at Bitcoin har kommet tilbake. Siden bunnen rundt 10 000 USD har nemlig Bitcoin kursutvikling steget med mer enn 60%. De som fulgte våre oppdateringer om denne bunnen har med andre ord fått en god avkastning på utrolig kort tid. vil du kjøpe dine første Bitcoin kan du følge vår fremgangsmåte for å kjøpe Bitcoin i Norge.