Vi feirer snart nyttår og etter at Bitcoin og de andre kryptoene er på god vei til å hente inn kursfallet fra korreksjonen er vi optimister. Men hvilken er beste kryptovaluta i 2018?

Beste kryptovaluta i 2018?

[poll id=»3″]

Våre favoritter

Vi skal ikke legge skjul på at Bitcoin er en av våre favoritter til beste kryptovaluta i 2018. Men, det er også IOTA, Litecoin og Ripple. Mest optimistiske er vi kanskje på vegne av den norske kryptovalutaen IOTA som Bosch nettopp investerte i. Det sammen med flere partnere som Helsedirektoratet og Volkswagen gjør at IOTA har ett fortrinn ved å ha ikke bare en fot innenfor hos etablerte selskaper. Det gjør at veien til praktisk bruk av IOTA blir mindre, noe som kan være med å gi en formidabel oppside for IOTA kursutvikling. Ripple er kryptoen det snakkes mest om, og med samarbeid med store banker som Santander, SEB, og kortleverandører som American Express og VISA kan Ripple bli beste kryptovaluta 2018. Det som blir spennende å følge med på er om vi i 2018 ser mer bruk av krypto og ikke bare investeringer og spekulering.

Dine favoritter

Har du en egen favoritt som ikke er med på denne listen? Legg igjen en kommentar med navnet på kryptovalutaen du mener kommer til å bli beste kryptovaluta 2018. Da skal vi legge den inn i vår liste slik at du kan se om det er flere som mener det samme som deg. Kryptomarkedet er slik at den kryptovalutaen som er mest populær også ofte er den som stiger mest. Vi stemmer jo med pengesedlene. Dermed kan denne pollen over beste kryptovaluta 2018 også sees på som et investorbarometer.

Kjøpe kryptovaluta

Vi bruker tiden til å kjøpe IOTA, og selvsagt også kjøpe Ripple og Bitcoin. Men, det er ingen tvil om at det finnes mange gode kandidater til beste kryptovaluta 2018. Derfor kjøper vi også mindre posisjoner i andre typer kryptovaluta. En ting vi kan anbefale er å følge med på gratis investeringstips fra verdens beste kryptotradere. Den beste traderen har nå en avkastning på over 11 000 % det siste året.