Det ser virkelig ut til at Bitcoin har funnet bunnen og at ting nå kan stige fremover. Men det er mørke skyer i horisonten. Og ikke bare for Bitcoin.

Mer uro i vente?

USA har den siste tiden blitt et av de større markedene for kryptovaluta og det har vært med på å gi sterk kursutvikling. Men, USA jobber nå med restriksjoner på handel i kryptovaluta, det er noe som kan by på problemer. Allerede fra nyttår vil Bitfinex slutte å tilby handel i kryptovaluta for amerikanske privatkunder. Dette kan gi et salgsrush i romjulen. Nå gjelder dette i all hovedsak kun et marked, det amerikanske, men det er ingen tvil om at dette kan sette i gang større bølger med salg av krypto.

Hva bør man gjøre?

Ennå er det for tidlig å kunne si noe sikkert om hva konsekvensen av dette blir, annet enn at det kan føre til mer uro i vente. Det gjør at det kan lønne seg å følge med på nyheter. Samt ha friske penger på siden som kan brukes til å kjøpe Ripple, Bitcoin og andre typer kryptovaluta. Vi vil selvsagt følge markedet tett og legge ut oppdaterte nyheter, samt tekniske analyser.

Teknisk analyse av Bitcoin

Vi nevnte i går kveld og i natt at Bitcoin har brutt ut av sin fallende trend og at dette er et positivt signal. Det som skjer fremover vil være med å peke ut kursen videre. Dersom Bitcoin kursutvikling skulle teste støtten fra bunnen vi nå har sett og den holder vil dette være et godt signal for utviklingen videre. Brytes støtten vil dette derimot være et dårlig signal om at vi kan vente oss tøffere tider.