Bitcoin beveger seg nedforbi sin stigende trend og det er et ganske bear signal for videre kursutviking. Men, det virker som om kursfallet i Bitcoin og andre kryptovaluta ble trigget av et rykte. Et ubegrunnet rykte.

Hvorfor faller Bitcoin?

Les vår ferske tekniske analyse av Bitcoin. Så hvorfor faller Bitcoin? Vi har ikke sett noen tekniske indikatorer på at Bitcoin kursen skulle falle så brått. Ikke har det kommet noen viktige nyheter som kan forsvare et fall på over 30% fra toppen heller. Markedet har vært nervøst, noe som er ganske vanlig i forbindelse med nyttår. Samtidig har det vært mye fokus på at pengene sitter løst hos kryptoinvestorer, blant annet med en aksje som steg over 280% på det som i praksis kun er et navnebytte.

Veien videre

Vi legger straks ut vår nyeste tekniske analyse av Bitcoin og her vil vi se nærmere på støttenivåer. Dersom det fallet vi ser nå kun er en korreksjon startet av det ubegrunnende ryktet om statlig regulering i Kina vil dette fallet kunne være en veldig god kjøpsmulighet. Vi har tidligere sett at Bitcoin kan falle både over 70% og 90% for så å hente seg raskt inn igjen. Skjer det igjen vil det være smart å benytte sjansen til å kjøpe Bitcoin på lave priser.