Ethereum Classic eller ETC er en kryptovaluta som ble lansert i 2015. Ethereum har også hatt en fork som resulterte i ny Ethereum og Ethereum Classic.

Hvordan kjøpe Ethereum Classic i Norge

eToro er en markedsplass som har norsk nettside og betalingsløsninger tilpasset norske brukere. Det gjør at mange foretrekker å bruke eToro til å kjøpe bitcoin. Når du har registrert deg gratis får du tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe bitcoin:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp Ethereum Classic kryptovaluta

    Kjøpt Ethereum Classic eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hva er Ethereum Classic?

Årsaken til at mange kjøper Ethereum Classic er rett og slett for å støtte selve filosofien bak den opprinnelige Ethereum. Nye Ethereum har flere tekniske fordeler og det er ingen tvil om at det er den viktigste grunnen til at nye Ethereum har levert bedre avkastning til sin investorer. Men, fortsatt er det som nevnt mange som har interesse for Ethereum Classic, og ved siden av å ha gitt en god avkastning kan den også fungere godt som en diversifisering i en kryptoportefølje. Det finnes flere nettmeglere som tilbyr kjøp og salg av Ethereum. Det gjør at du kan få tilgang til Ethereum Classic raskt.

Kursutvikling Ethereum Classic