Onsdagens store nyhet er at Coinbase åpner for Bitcoin Cash. Eller har åpnet for Bitcoin Cash. Det som er merkelig er at de ikke gav beskjed om det på forhånd, noe som tok markedet på senga.

Coinbase åpner for Bitcoin Cash

Coinbase er en kryptobørs som til nå kun har hatt handler i Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Onsdag morgen norsk tid kom nyheten om at Coinbase også har åpnet for Bitcoin Cash. Det er ingen tvil om at dette er en av de viktigste grunnene til at Bitcoin faller. Samtidig ser vi at Bitcoin Cash kursutvikling stiger med over 20% i handelen på onsdag formiddag.

Kjøpe Bitcoin Cash

Bitcoin Cash ble skilt ut i en fork fra Bitcoin tidligere i år og var verdt rundt 300 USD. I dag er kursen over 3200 noe som har gitt mer enn en 10-dobling av investeringen til de som har vært med fra starten. Når vi skal kjøpe Bitcoin Cash bruker vi eToro som tilbyr handel i langt flere kryptovaluta enn hva man finner på Coinbase som kun har 4 krypto tilgjengelig. eToro Norge tilbyr handel i 7 ulike kryptovaluta, samtidig som de også har handel i råvarer, aksjer, indekser og vanlig valuta. For å kjøpe Bitcoin Cash på eToro trenger du bare følge denne fremgangsmåten:

  • 1: Besøk eToro.com
  • 2: Åpne en kostnadsfri Bitcoin Cash wallet
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Bitcoin Cash

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.