Dersom Bitcoin faktisk er 20 ganger undervurdert vil det bety at Bitcoin skal være verdt 340 000 USD. Det er de store Bitcoin investorene Winklevoss som kommer med denne uttalelsen i følge Dagens Næringsliv.

Er Bitcoin 20 ganger undervurdert?

Om så er tilfellet er det i hvertfall klart at dagens dipp i Bitcoin kursen kan være et godt tidspunkt for kjøp av Bitcoin som vi nevnte i saken vår om at Bitcoin faller. Tvillingene Winkelvoss som var noen av de første investorene til å bli milliardærer på Bitcoin sier at Bitcoin ikke er en valuta, men en investering på linje med gull. Med det argumentet kan man sammenligne verdien på alle Bitcoin med verdien av gullbeholdningen i verden. Verdien på gullbeholdningen i verden er på rundt 6000 milliarder dollar, og med Bitcoin som samlet er verdt rundt 300 milliarder dollar betyr det at Bitcoin er 20 ganger undervurdert. Det kan gi rom for en stor oppgang i Bitcoin kurs utvikling.

Winkelvoss

Brødrene Winkelvoss var relativt tidlig inne i Bitcoin. Etter å ha inngått forlik med Facebook mottok de 65 millioner dollar. 11 av disse ble investert i Bitcoin i 2013. I løpet av det året gikk Bitcoin fra 13 dollar til 1000 dollar. Winkelvoss argumenterer videre for at Bitcoin er mye mer brukervennlig enn gull. Bitcoin kan nemlig deles opp og brukes til byttemiddel mye enklere enn Bitcoin. Men, Winkelvoss understreker at Bitcoin først og fremst er et sted til å oppbevare verdier, og ikke en valuta.

Kjøpe på dippen?

Blant meglere er det et gammelt jungelord som sier at det er når det faller man kan kjøpe billig. Det er en enkel logikk som mange overser. Spesielt på dager hvor Bitcoin Cash stiger over 40%, og man ikke vil gå glipp av muligheten til å tjene penger på Bitcoin Cash. Det mange overser da er at Bitcoin faller og blir billigere. Det kan gi en god mulighet til å kjøpe Bitcoin billig.