Ethereum mot all time high. Det er ikke lenge siden vi la ut en teknisk analyse om at Ethereum kunne gå mot nye topper.

Ethereum mot all time high

Det nærmer seg 900 og det betyr Ethereum mot all time high. For 3 dager siden la vi ut en teknisk analyse av Ethereum som viste at Ethereum kunne gå over 900 USD. Det betyr at på kort tid har Ethereum gitt en utrolig avkastning til de som fulgte det tekniske kjøpssignalet.

Teknisk analyse av krypto

Analysen av Ethereum er ikke den siste tekniske analysen vi kommer til å legge ut. Ukentlig legger vi ut en oppdatering på Bitcoin og flere andre kryptovalutaer. Følger du oss på Twitter eller på Facebook får du alle de siste oppdateringene. Et annet alternativ er å bokmerke kjøpebitcoin.com, her finner du daglige oppdateringer på det som er verdt å vite om krypto, realtids kursutvikling og mye mer.