NEO er en kinesisk kryptovaluta og blockchain plattform som ble lansert i 2014. Med stor transaksjonskapasitet har NEO styrke til å utfordre de fleste kryptoene. Så hvordan kjøpe NEO i Norge?

Hvordan kjøpe NEO i Norge

NEO er ikke blant de mest utbredte kryptovalutaene i Europa og Norge, selv om den er inne blant de 10 største. Markedsplassen vi bruker til å kjøpe NEO er eToro. Her kan du laste ned et gratis program med realtidskurser hvor du kan lage tekniske analyser. Sammen med muligheten til å kjøpe NEO kan du også kjøpe Litecoin, OmiseGO, Stellar og andre kryptovalutaer. Selv om eToro er mest kjent for aksjetrading er det ekte kryptovaluta du kjøper her. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe NEO:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp NEO kryptovaluta

    Kjøp NEO eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er NEO?

AntShares var det opprinnelige navnet til NEO når det ble lansert i 2014, men det ble endret til NEO som vi kjenner det som i 2015. Som Bitcoin og mange andre typer kryptovaluta har også NEO en øvre grense for hvor mange enheter det finnes. For NEO er dette 100 millioner NEO. Det som likevel skiller NEO er at NEO ikke kan deles i mindre enheter. Det er i motsetning til Bitcoin og flere som kan deles i tilnærmet uendelig antall mindre enheter.

NEO

NEO er lokalisert i Kina og bruker delegated Byzantine Fault Tolerance mekanisme som kan støtte opptil 10 000 transaksjoner i sekundet. Til sammenligning klarer Bitcoin 3 – 6 transaksjoner i sekundet, mens Ethereum klarer 15. Ripple på sin side klarer 1500 transaksjoner i sekundet. Det sier en del om potensialet til NEO fremover.

Kursutvikling NEO