XRP er dagens klare vinner blant kryptovalutaene, og nå står Ripple i all time high. Som vi nevnte i vår tekniske analyse av Ripple var dette noe vi så kunne skje, allerede for to uker siden.

Ripple i all time high

Vi kom over en spennende formasjon i Ripple kursutviklingen i slutten av november, og nå er Ripple i all time high. Vi kaller den tekniske analysen av Ripple en fulltreffer. Vi har også nevnt muligheten for å trade Ripple etter dette. Vi vil selvsagt snart komme med en ny oppdatert analyse av Ripple. I mellomtiden kan du sjekke Ripple kursutvikling her.

Neste rakett

Vi skal gjøre flere tekniske analyser i tiden fremover, så her gjelder det å følge med. Med Ripple i all time high er det kanskje andre kryptovalutaer som må vurderes. Vi har nylig begynt å følge med på IOTA hvor hvor blant annet en nordmann er med som grunnlegger og utvikler. Det som er sikkert er at det er flere spennende kryptovalutaer og gode muligheter for trading.

Hvordan kjøpe Ripple

Nettmegleren eToro Norge tilbyr Ripple og mange andre kryptovalutaer. Kostnaden er lav, samtidig som får en gratis traderkonto med verktøy for nyhetsoppdateringer, realtidskurser på kryptovaluta og teknisk analyse. Slik åpner du din traderkonto kostnadsfritt:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en traderkonto gratis
  • Gjør innskudd med VISA, Mastercard, bankoverføring eller eWallets

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.