IOTA er noe som sjeldent som en norsk kryptovaluta. Den er allerede tatt i bruk av flere store aktører, også i Norge. Her ser du hvordan du kan kjøpe IOTA på tre enkle steg.

Hvordan kjøpe IOTA i Norge

 • Få opptil 200 kr gratis bitcoin
 • Norsk kryptobørs
 • Registrert hos Finanstilsynet

eToro er en markedsplass som har norsk nettside og betalingsløsninger tilpasset norske brukere. Det gjør at mange foretrekker å bruke eToro til å kjøpe IOTA. Når du har registrert deg gratis får du tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe IOTA:

Time needed: 5 minutes.

 1. Gå til eToro

  Åpne en kryptowallet gratis.

 2. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

 3. Kjøp IOTA kryptovaluta

  Kjøpt IOTA eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er IOTA?

IOTA ble lansert i 2015 av blant annen norske David Sønstebø, sammen med Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener og Dr. Serguei Popov. IOTA prosjektet har samarbeid med selskaper som Volkswagen, noe som kan gi økt sjanse for praktisk bruk i fremtiden. Det har vært lite fokus på IOTA, og det har lenge vært noe som kun virkelig entusiaster har drevet med. Med økt popularitet på Bitcoin har dette blitt endret på. Det betyr at den kan være stor oppside i IOTA.

IOTA

Internet of Things er et nettverk av identifiserbare elektriske gjenstander som ved å bruke nettverket kan kommunisere med hverandre. Idag er ikke dette veldig utbredt, men det er ventet at det i løpet av relativ kort tid kan være rundt 200 milliarder enheter som kommuniserer med hverandre på Internet of Things. Det er her den norske kryptovalutaen IOTA ser sin fremtid, og med samarbeid med store selskaper som Volkswagen og Bosch har de et spennende fortrinn.

Kursutvikling IOTA