Etter at både etterspørsel og Bitcoin kurs har gått i taket har flere Bitcoin børser meldt om problemer.
Det kan by på problemer om du vil kjøpe Bitcoin.

Problemer på Bitcoin børser

Både BitFlyer, Bitfinex og Coinbase har meldt at de har hatt problemer med å håndtere både trafikk og etterspørsel etter Bitcoin siste tiden. BitFlyer som er størst i Japan har i lengre tid meldt om at enkelte brukere ikke får logget inn på sin Bitcoin wallet. Mens Coinbase sliter med uttak av Bitcoin. Begge disse er ting som er utrolig viktig at virker for Bitcointradere.

eToro Norge

Vi har fulgt med på problemer på Bitcoin børser, og har selv opplevd at det kan være problemer å komme inn på enkelte nettsider hvor man kan trade Bitcoin. eToro Norge er en nettmegler som vi i lang tid har brukt og her har vi faktisk ikke sett problemer. Grunnen til det er blant annet at eToro er en regulert markedsplass som han mange års erfaring med dette. Det gjør at de har servere og kapasitet til å få unna store mengder med trafikk og handler.

Trade Bitcoin på eToro Norge

eToro Norge tilbyr investorer en kostnadsfri Bitcoin wallet og her kan du vente deg høy oppetid. Utvalg av rene kryptovalutaer og CFDer er stort og du finner også flere nyttige investeringsverktøy som teknisk analyse, handelsapplikasjoner og automatiserte ordre som stop/loss og take profit. For å trade Bitcoin på eToro trenger du bare å følge disse trinnene:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en Bitcoin wallet kostnadsfritt
  • Gjør innskudd med VISA, bankoverføring, ewallets
  • Kjøp Bitcoin

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.