Vi har fått en frisk start på uken med Bitcoin kurs som er opp over 14%. I løpet av helgen har Bitcoin testet støtteområder og det har gitt kursen et nytt løft om all time high.

Mandagsoppdatering på Bitcoin kurs

I løpet av helgen har det også blitt åpnet for futuretrading på Bitcoin, noe som også kan ha gitt et løft i Bitcoin kurs. Samtidig som støttenivåene fra taket i den forrige trendkanalen har blitt testet. Vi nevnte i vår forrige tekniske analyse av Bitcoin at det var muligheter for nettopp dette og at det kunne gi gode kjøpsmuligheter. De investorene som tradet Bitcoin på disse støttenivåene har nå fått 20% avkastning på kun noen få dager. Samtidig er det store muligheter for videre oppgang siden trenden fortsatt er positiv. Vi kan også vente oss mer fokus på Bitcoin i media etter lansering av Bitcion futures. Det skal kunne gi enda større etterspørsel etter Bitcoin, og fortsatt stigning i Bitcoin kurs.