Er Bitcoin Cash Plus en fork som bli gjennomført kun for å øke profitten til noen få? Eller ligger det teknologiske fremskritt bak som gjør det fornuftig med en ny Bitcoin fork?

Delte meninger

Det strides Bitcoin entusiastene om. Bitcoin har hatt flere forks, Bitcoin Gold og Bitcoin Cash er gode eksempler på hvordan en fork kan gjøres på en god måte. Bitcoin2X som aldri ble noe av er et eksempel på det motsatte. Spesielt navnet Bitcoin Cash Plus har fått flere Bitcoin investorer til å mistenke at dette kun er en fork som kan bli gjennomført for å tjene mer penger, og ikke drive faktisk teknologisk fremskritt.

Tegn på usikkerhet

Lanseringen av Bitcoin Cash Plus ble annonsert på bitcoinclashplus.org, som er neten en blåkopi av Bitcoin Clashic. Det får mange Bitcoin investorer til å mistenke at det kun er kortsiktig profitt bak den nye Bitcoin forken. Bitcoin Cash Plus er en identisk kopi av Bitcoin Cash, men det er en forskjell. Bitcoin Cash Plus har som mål å gjøre mining mer desentralisert. Men, det er samme algoritme som Bitcoin Cash bruker. Lanseringen er satt til 2. januar og alle som eier Bitcoin før forken vil motta Bitcoin Cash Plus. Da får vi også fasiten på hvordan Bitcoin Cash Plus blir.