Det kan bli realiteten dersom Saxo Bank får rett i sine spådommer. Les mer om Saxo Banks spådommer for 2018.

Bitcoin i all time high

Vi kom selv med en spådom som vi mente var frisk nok når Bitcoin sto rundt 11000. Spådommen vår var riktig nok et stykke unna Bitcoin i 60000. Da mente vi at Bitcoin kunne gå over 15000 rundt nyttår. Heldigvis tok vi feil. For det har gitt en kjempeavkastning på Bitcoin investeringen. Nå ser vi for oss at Bitcoin kan gå i 20000 rundt nyttår. Men, det kommer vi tilbake med i en teknisk analyse av Bitcoin i morgen.

Bitcoin i 60000?

Det er kursmålet Saxo Bank har satt for Bitcoin i 2018. Men, de har også en dyster spådom ved siden av. Bitcoin kurs utvikling i 60000 mener de nemlig er det høyeste Bitcion kommer noensinne. Saxo Bank ser nemlig for seg at Bitcoin kommer til å falle ned til rundt 1000 USD etter denne toppen. Uansett om Saxo Bank får rett eller ei, de fleste mener det er en stor oppside i Bitcoin. Etterspørselen etter investering i kryptovaluta vi ser i dag har vi aldri opplevd tidligere.

Hva er din spådom?

Legg igjen en kommentar om hva du mener Bitcoin står i til neste år!