2. januar 2018 er det planlagt en ny Bitcoin fork. Resultatet blir Bitcoin Cash Plus. Se hvordan du kan sikre deg Bitcoin Cash Plus.

Bitcoin Cash Plus – ny Bitcoin fork

2. januar er ikke hugd i stein for ny Bitcoin fork, men det er beregnet at det vil bli gjennomført på det tidspunktet. Alle som har Bitcoin fra til og med blokk 501407 vil motta 1 Bitcoin Cash Plus når den nye forken er gjennomført. Det betyr at det kan bli enda høyere etterspørsel etter Bitcoin i løpet av de kommende ukene. Med flere investorer som ønsker å få tildelt ny Bitcoin Cash Plus. Bitcoin er allerede i all time high igjen. Denne gangen over 13000 USD, men med Bitcoin Cash Plus lansering er det ingen umulighet at vi snart ser Bitcoin over 15000. Eller kanskje 20000 USD.

Kjøpe Bitcoin Cash Plus

Det har vært to tidligere forks i Bitcoin som har blitt store suksesser, og det er også ventet at Bitcoin Cash Plus skal bli det. Du kan kjøpe Bitcoin Cash Plus på samme måte som du kjøper Bitcoin. Det vil si at du enten trenger en Bitcoin wallet, eller kjøpe CFD på Bitcoin Cash Plus etter at den er lansert. Ønsker du å få tildelt Bitcoin Cash Plus på lanseringen, eller kjøpe ekte Bitcoin Cash Plus kan du gjøre dette på eToro Norge. Da må du kjøpe vanlige Bitcoin i god tid før lanseringen. Fremgangsmåten for å bli Bitcoin/Bitcoin Cash Plus investor er som følger:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en kostnadsfri Bitcoin/Bitcoin Cash Plus wallet
  • Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, ewallet, m. fl.

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.