Monero er en kryptovaluta som i lengre tid har blitt oversett, men det ser ut til å snu. Det kan gi god avkastning til de som er tidlig ute, men hvordan kjøpe Monero?

Hvordan kjøpe Monero?

Det er flere måter å selge og kjøpe Monero på, men det kan være vanskelig å finne den beste markedsplassen for å kjøpe Monero. Når vi skal trade i Monero foretrekker vi å gjøre det med CFD. Monero ble lansert i april 2014 og har derfor vært litt i skyggen av for eksempel Bitcoin. Men, Monero eller XMR ser ut til å få økt oppmerksomhet og etterspørsel. Det gir gode muligheter for god avkastning.

Monero

Som nevnt har Monero ikke fått for mye oppmerksomhet, men siden det ser ut til å snu kan dette være et godt tidspunkt å begynne å kjøpe Monero før den stiger enda mer. Ideen bak Monero er tilsvarende Bitcoin. Og den ble først introdusert som BitMonero. Det er desentralisert, privat og skalerbart. Forskjellen er at Monero bruker CryptoNote fremfor blockchain som for eksempel Bitcoin og Bitcoin Cash. Dette medfører at brukerne og transaksjonene er mer beskyttet. Monero blir minet på samme måte som Bitcoin, men det er også mulig med CPU mining.