PriceWaterhouseCoopers, Microsoft og Dish Network. De har noen ting felles, de er store selskaper, og nylig har de også begynt å akseptere Bitcoin.

Bitcoin får større aksept

Microsoft og Dish Network er store selskaper som virkelig hjelper for å gi Bitcoin gjennomslag som et betalingsmiddel. At PriceWaterhouseCoopers, revisorkjempen, også slenger seg på kan strengt tatt ikke tolkes som noe annet enn et kvalitetsstempel. For få år siden var det riktignok mulig å kjøpe både pizza og sokker for Bitcoin, men det er når store selskaper som dette at potensialet virkelig begynner å bli synlig. Nå er Bitcoin i 11000, og samtidig får Bitcoin enda større aksept. Det gjør at Bitcoin i 100 000 kanskje ikke er så utenkelig.

Bitcoin i 100 000?

Den siste tiden har kryptovaluta, og Bitcoin spesielt fått større oppmerksomhet i media. Blant annet er noteringen av Bitcoin futures på CBOE viktige nyheter. Det er ingen tvil om at de ulike aktørene begynner å få opp øynene for hvilke muligheter som ligger i krypto. Jo klarere dette kommer frem, jo større vil etterspørselen etter Bitcoin og kryptovaluta bli. Fortsetter denne trenden er det bare spørsmål om tid for når Bitcoin går i 100 000 USD, og kanskje enda mer. Bitcoin har steget mye, men, potensialet i bruk av Bitcoin er stort. Det kan gjøre det smart å kjøpe Bitcoin før det stiger enda mer.