William Dudley, president og CEO i Federal Reserve Bank of New York, fortalte onsdag kveld norsk tid at FED vurderer digital valuta. Samtidig understreker han at denne vurderingen er på et tidlig stadium.

FED vurderer digital valuta

Med Bitcoin i atter en ny all time high, denne gang over 11 500 USD, har Federal Reserve Bank begynte å vurdere digital valuta. Dette er et signal om at stadig flere store og viktige aktører får øynene opp for fordelene emd kryptovaluta. Siden det fortsatt er tidlig i FEDs vurdering av digital valuta er det vanskelig å se hvordan dette vil påvirke kursutvikling i Bitcoin og andre kryptovaluta. Meldingen fra William Dudley kom fra CNBC onsdag kveld norsk tid. Vi vil følge med på uttaleser fra FED fremover og gi oppdateringer om dette. At FED vurderer digital valuta er for så vidt ikke noe grensesprengende. Blant annet har den japanske sentralbanken gitt uttrykk for at også de ønsker en digital valuta.