Hvordan kjøpe gull? Investering i gull har lang historie, og gull er spesielt ettertraktet som en beskyttelse mot inflasjon om usikkerhet i markedet. Lær hvordan du kan kjøpe gull.

Hvordan kjøpe gull?

Med et stort utvalg av nettmeglere som tilbyr handel i alt fra kryptovaluta til indekser er ikke det vanskeligste å finne ut hvordan kjøpe gull. Det vanskeligste er å fine ut hvor du bør kjøpe gull. Investering i gull har lenge vært populært og de som opplevde finansuroen i USA og Europa vet at gull gav en fantastisk avkastning i denne perioden. Gull er nemlig ettertraktet som en beskyttelse mot inflasjon og markedsuro. Det er også flere som mener at kryptovaluta kan være det nye gullet. Kanskje det er en god ide å investere i begge deler?

Kjøp gull

Det er flere måter å kjøpe gull på. Mange kjenner til investering i gull via smykker og mynter. Problemet med denne formen for investering i gull er at det er dyrt. Prisen på smykker og mynter skal også dekke arbeidsinnsatsen som er lagt ned, verksted, lagring og andre kostnader. Bruker du CFD handel til å kjøpe gull vil du slippe unna dette, og du trenger heller ikke å tenke på å kjøpe et dyrt verdiskap til å oppbevare gullet. For å komme i gang med investering i gull kan du følge disse tre trinnene:


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

eToro

eToro er en av de eldste nettmeglerne og tilbyr handel i gull, sammen med andre råvarer som sølv, olje, kaffe, gass og mange flere. I tillegg kan du også kjøpe CFDer på aksjer, indekser og kryptovaluta. Det betyr at du har tilgang til å gjøre de aller fleste investeringene på et og samme sted. eToro Norge gir også gratis nyhetsoppdateringer, realtids kurser på kryptovaluta, råvarer og aksjer.