Selv om Litecoins er både inspirert og teknisk identisk med Bitcoin er det noen forskjeller. Selv Wall Street Journal har sagt at det kan bli arvtageren til Bitcoin. Her leser du hvordan du kjøper Litecoins i Norge.

Hvordan kjøpe Litecoins i Norge

eToro er en markedsplass som tilbyr handel i et stort utvalg av kryptovaluta. Sammen med Bitcoin, Ripple, Dash og Ethereum kan du også kjøpe Litecoin. En fordel med eToro er at nettsiden er tilgjengelig på norsk, i tillegg til at eToro er en regulert markedplass, noe som gir økt sikkerhet. eToro tilbyr trading app til både iOS og Android og du får også gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å kjøpe Litecoin kan du følge denne fremgangsmåten:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp Litecoin kryptovaluta

    Kjøpt Litecoin eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Hva er Litecoin?

Å bli bedre enn Bitcoin kan kanskje være et hårete mål, men det er det som er planen bak Litecoin. Litecion ble lansert i 2011 og er nå en av verdens 10 største kryptovaluta. Bak Litecoin sto Charles Lee, som tidligere jobbet i Google. Ved å ha mindre blokk-genereringstid, flere tilgjengelige mynter og en annen hashtag algoritme har Litecoin i stor grad blitt en bedre kryptovaluta enn Bitcoin, selv om markedet fortsatt ikke helt er enig i det. Men, det er noe som kan sørge for at Litecoin kan få en god kursutvikling fremover.

Litecoin

Litecoin ble lansert via en open-source klient på GitHub. Den er videreutviklet av Bitcoin-Qt klienten, og i tillegg til forskjellene vi nevnte i forrige avsnitt har Litecoin også en modifisert GUI. Den vanligste Litecoin wallet i dag er Litecoin-Qt, dette er en offline wallet. Det er en ny wallet under utvikling og dette er en light wallet som snart skal lanseres. Det blir spennende å se om dette fører til at flere kjøper Litecoin.

Kursutvikling Litecoin