Bitcoin Cash kom på markedet for kort tid siden og har gitt mange investorer som var tidlig ute god avkastning. Det mange spør seg om nå, er hvordan kjøpe Bitcoin Cash?

Hvordan kjøpe Bitcoin Cash i Norge

eToro er en markedsplass som har norsk nettside og betalingsløsninger tilpasset norske brukere. Det gjør at mange foretrekker å bruke eToro til å kjøpe Bitcoin Cash. Når du har registrert deg gratis får du tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe Bitcoin Cash:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp Bitcoin Cash kryptovaluta

    Kjøp Bitcoin Cash eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash ble etablert i august 2017 etter at Bitcoin ble splittet i to. Grunnen til dette var at Bitcoin etter flere år med handel hadde støtt på problemer som gjorde at transaksjonshastigheten sank. Dette ble løst i Bitcoin Cash som nå er den raskeste formen for Bitcointransaksjoner. Bitcoin Classic har en begrensning på blokkstørrelsen på 1 MB, Bitcoin Cash har derimot en begrensning på 8 MB. Med en større blokk har Bitcoin Cash mulighet til å konkurrere med betalingsleverandører som PayPal og VISA.

Kursutvikling Bitcoin Cash