Med en Bitcoin app for iOS eller android er du alltid oppdatert. Last ned din eToro trader app nå.

Bitcoin app

Mobil tar over mer og mer av våre liv. Smartmobilene har gjort at vi alltid er oppkoblet. Med en Bitcoin app kan du også være oppkoblet til markedet. eToro Trader Bitcoin app er uten kostnad. På krypto appen får du tilgang til realtidskurser for kryptovaluta og kan kjøpe Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple.

Krypto app for iOS


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Krypto app for android


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

eToro Norge

Vi kåret nettopp eToro Norge til beste nettmegler 2017. eToro Trader appen er en av mange grunner. Lave priser på handler i Bitcoin, ferske nyheter, gratis investerindsråd og realtid Bitcoin kursutvikling er andre viktige grunner. I tillegg kan du åpne en gratis treningskonto hvor du kan prøve ut investeringsstrategier før du gjør handler med egne penger. Det er ingen kostnader ved å åpne konto eller laste ned eToro Trader. Sammen gjør dette eToro Norge til den beste nettmegleren 2017.