Med en Bitcoin app for iOS eller android er du alltid oppdatert. Last ned din eToro trader app nå.

Bitcoin app

Mobil tar over mer og mer av våre liv. Smartmobilene har gjort at vi alltid er oppkoblet. Med en Bitcoin app kan du også være oppkoblet til markedet. eToro Trader Bitcoin app er uten kostnad. På krypto appen får du tilgang til realtidskurser for kryptovaluta og kan kjøpe Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple.

Krypto app for iOS


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Krypto app for android


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

eToro Norge

Vi kåret nettopp eToro Norge til beste nettmegler 2017. eToro Trader appen er en av mange grunner. Lave priser på handler i Bitcoin, ferske nyheter, gratis investerindsråd og realtid Bitcoin kursutvikling er andre viktige grunner. I tillegg kan du åpne en gratis treningskonto hvor du kan prøve ut investeringsstrategier før du gjør handler med egne penger. Det er ingen kostnader ved å åpne konto eller laste ned eToro Trader. Sammen gjør dette eToro Norge til den beste nettmegleren 2017.