Siste nytt på Bitcoin fronten er Bitcoin futures. Det er ingen tvil om at etablering et marked for krypto futures vil kunne øke etterspørsel etter Bitcoins.

Bitcoin futures

Bitcoin futures er kanskje det neste steget for Bitcoin mot å bli en virkelig etablert valuta. Med futures vil Bitcoin bli notert på børser og det vil gi økt etterspørsel som igjen vil kunne gi Bitcoin et løft i kursen. Det er selskapet CME som står bak planen om å notere Bitcoin futures og det er ingen tvil om at det er et skikkelig kvalitetsstempel på Bitcoin. Raskt etter planen ble skrevet om i media løftet kursen seg over $7000. Oppsiden er fortsatt betraktelig. Går ting etter planen vil Bitcoin futures bli notert innen 2017 i USA. Med en ntering av futures på Bitcoin vil det også være et steg nærmere en Bitcoin ETF. Skjer alt dette vil fremtiden virkelig kunne bli lys for de av oss som eier Bitcoin.

Futures

Futures er en kontrakt på et underliggende produkt. Normalt er dette en råvare. Kontrakten gir deg enten rett til å selge eller kjøpe det underliggende til en fastsatt pris når kontrakten løper ut. Dersom du kjøper en kjøpskontrakt som gir deg rett til å kjøpe for eksempel olje til $60 om tre måneder vil du kunne kjøpe olje til $60 fatet, uavhengig av hva prisen på et fat olje er i markedet. Skulle prisen på olje være under $60 fatet vil du ikke bli tvunget til å kjøpe på den kursen. Kontraktene vil da falle bort som verdiløse. Bruk av futures gjør at man kan benytte seg av avanserte investeringsstrategier som gjør at du kan minimere risiko i porteføljen din og er et viktig verktøy når man investerer.

Kjøp Bitcoin

Frem til Bitcion futures blir notert og omsatt på en børs er den beste måten å investere ved å kjøpe Bitcoin direkte eller med CFD handel. Å kjøpe Bitcoin på nett har blitt enkelt etter at eToro Norge begynte å gi sine kunder gratis Bitcoin wallet slik at man enkelt kan kjøpe Bitcoin. Vil du investere i Bitcoin er dette fremgangsmåten:

  • 1: Besøk eToro.com
  • 2: Åpne en kostnadsfri Bitcoin wallet
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Bitcoin

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.