Bitcoin i All Time High. Er det for sent å kjøpe nå? Eller er tiden inne for å gjøre flere investeringer i Bitcoin?

Bitcoin i All Time High

Bitcoin i All Time High og det ser ut til at pilene fortsatt peker opp. Som vi nevnte i vår siste analyse av Bitcoin peker det meste oppover:

«Det nedre gulvet i trendkanalen er nå i ferd med å testes, holder dette stikk skal vi kunne se Bitcoin kursutvikling over 6000 USD i løpet av kort tid.»

Denne trendkanalen holdt, og rundt en uke senere gikk Bitcoin over 6000 USD. Fortsatt ligger kursen lavt i trendkanalen slik at videre oppgang er sannsynlig.

Hvordan kjøpe Bitcoin?

Det har vært en del endringer hos nettmeglerne i det siste. Blant annet har de nå begynt å tilby Bitcoin wallets slik at du har mulighet til å investere direkte i Bitcoins og ikke bare ved CFD handel. Det gjør det enkelt å svare på Hvordan kjøpe Bitcoin?

Kjøpe Bitcoin

Det er enkelt å kjøpe Bitcoin. eToro Norge er første nettmegler som gir deg en gratis Bitcoin wallet slik at du kan gjøre dine første Bitcoin investeringer. For å komme i gang er det bare å følge disse trinnene:


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.