bitcoin er verdens største kryptovaluta og det har blitt langt mer vanlig å kjøpe bitcoin de siste årene. Her kan du lese det du trenger å vite om hvordan kjøpe bitcoin i Norge.

Hvordan kjøpe Bitcoin i Norge

eToro er en markedsplass som har norsk nettside og betalingsløsninger tilpasset norske brukere. Det gjør at mange foretrekker å bruke eToro til å kjøpe bitcoin. Når du har registrert deg gratis får du tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. Følg denne fremgangsmåten for å kjøpe bitcoin:

Time needed: 5 minutes.

  1. Gå til eToro

    Åpne en kryptowallet gratis.

  2. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, bankoverføring, etc.

  3. Kjøp bitcoin kryptovaluta

    Kjøpt bitcoin eller noen av de 11 andre kryptovalutaene.

Du besøker eToro her: www.etoro.com


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Hva er Bitcoin?

Satoshi Nakamoto er personen eller gruppen som sto bak bitcoin da den ble lansert i 2009. Siden den gang har bitcoin vokst til å bli den største kryptovalutaen i verden. bitcoin er desentralisert og gir mulighet til anonymiserte transaksjoner og eierskap. Den siste tiden har bitcoin fått kritikk for å ha for gammel teknologi, men som den første kryptovalutaen holder den fortsatt på sin posisjon som en trygg havn innen kryptovaluta.

Bitcoin

Opplaget av bitcoin er begrenset til 21 millioner bitcoin. Fortsatt er ikke alle bitcoin minet. For å mine bitcoin låner man ut prosessorkraft som brukes til å holde styr på transaksjonene som gjøres med bitcoin. For dette mottar bitcoin minerne bitcoin i belønning for arbeidet. Dette er nye bitcoins og det vil hele tiden bli gitt ut færre og færre bitcoin. Det øker sjansen for at bitcoin skal bli mer verdt jo lengre tid det går.

Kursutvikling bitcoin