Det kjente investornettverket eToro utvider med handel i kryptovaluta. Aldri har det vært enklere for norske investorer å kjøpe Bitcoin, Litecoin, Ripple og andre typer kryptovaluta.

eToro utvider

Her finner du vår nyeste sak om å handle kryptovaluta hos eToro. Det har vært noen endringer, og nå er utvalget av krypto enda større.
Tidligere har eToro kun tilbudt handel i CFD på kryptovaluta, men når tilbyr de ekte kryptovaluta på sin handelsplattform. Det gir deg den enkleste måten å handle i Bitcoin, LiteCoin og Ripple. Med inføring av ekte kryptovaluta på eToro står de nå i en unik posisjon hvor de tilbyr den beste handelsløsningen, i tillegg til å tilby sitt unike konsept hvor man kan få investeringsråd fra nettverket.

eToro nettmegler

eToro har lenge vært en av de største nettmeglerne. Det er ingen tvil om at det er en smart avgjørelse å inkludere ekte kryptovaluta i sine handelsprodukter. Å åpne en konto for kryptovaluta på eToro er gratis og man betaler heller ingenting for å motta råd fra andre investorer. Det, sammen med en stabil og brukervennlig handelsapplikasjon hvor du finner Bitcoin kursutvikling, viktige nyheter og verktøy for teknisk analyse, gir deg en unik måte å investere i kryptovaluta på. Det betyr at du kan kjøpe Ripple, Litecoin og alle de andre viktigste kryptovalutaene på et sted.