Bør man kjøpe Bitcoin? Eller bør man kjøpe andre typer kryptovaluta nå som Kina har gjort det ulovlig i delta i ICO?

ICO

ICO eller Initial Coin Offering er prosessen som starter en ny kryptovaluta. Siden dette nå er ulovlig i Kina faller en stor del av markedet for både gamle kryptovaluta som Bitcoin og nye kryptovaluta bort. Det medfører at kjøpersiden blir mindre. Mindre etterspørsel gir igjen lavere pris på Bitcoin og kryptovluta. Dersom man mistenker at sjokkbølgene fra Kina kommer til å utvannes over tid ved at etterspørsel etter Bitcoin og kryptovaluta i andre deler av verden vil holdes ved like kan dette være en god kjøpsmulighet.

Bør man kjøpe Bitcoin?

Om man bør kjøpe Bitcoin avhenger selvsagt av hva man mener om hvoordan etterspørselssiden kommer til å utvikle seg. Dersom man har investert i aksjemarkedet har man opplevd korreksjoner hvor børsen og aksjene kan falle kraftig i verdi på kort tid. Det har gitt flere gode kjøpsmuligheter opp gjennom historien. om det samme gjelder for Bitcoin vil fremtiden vise, men er dette er kortvarig korreksjon kan dette være en veldig god anledning til å kjøpe Bitcoin. Bruker du for eksempel en nettmegler som eToro vil du kunne få gratis investeringstips fra noen av de beste kryptovalultainvestorene

Kjøpe Bitcoin

Man kan få avkastning fra Bitcoin på flere måter. Man kan blant annet bruke en nettmegler til CFD handel. Du vil da bli eksponert mot prisendringer i kryptovaluta, samtidig om du får bruke noen av verdens beste handelssystemer. Bruker du nettmegler får du også tilgang til nyheter og ulike verktøy slik at du kan bruke investeringsstrategier som Stop/Loss handel for å begrense risiko. Så, bør man kjøpe Bitcoin? Det er ingen tvil om at dersom kursfallet vi nå ser bare er en korreksjon, så kan dette være en veldig god mulighet til å kjøpe Bitcoin.