Med investeringstips er det lettere å gjøre gode investeringer i kryptovaluta. Norske analytikere holder seg stort sett borte fra kryptovaluta, så dersom du vil investere i andre ting enn bare aksjer, råvarer eller valuta kommer norske analytikere dessverre til kort.

Investeringstips

Investeringstips kommer alltid godt med og med gode tips kan man få en bedre avkastning på investeringene. Er du kunde hos en av de norske nettmeglerne får du som regel en mail hver morgen med de viktigste nyhetene. Disse investeringtipsene er som regel kun rettet mot norske aksjer, så er du ute etter tips om kryptovaluta må man gå andre steder.

Følg andre investorer

Det finnes en nettmegler som tilbyr sine kunder å enten følge med på hvilke investeringer andre gjør. eToro tilbyr alle kunder om å legge ut sine handler på nett. Velger du å gjøre dette vil du motta en kommisjon fra alle andre investorer som følger dine investeringstips. Det koster heller ikke noe å følge disse tipsene. Kommisjonen deles nemlig mellom investoren som gir tips og eToro. Du kan finne investorer som kun investerer i kryptovaluta, eller investorer som følger alle markedene. Du får også full oversikt over avkastningen de har oppnådd over tid. På den måten kan du enkelt få de beste investeringstipsene. Her er fremgangmåten for å få gratis investeringstips


Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

eToro

eToro er en av verdens beste nettmeglere. Her får du muligheten til å investere i alt fra Bitcoin, råvarer, aksjer, indekser eller valuta. Handelsplattformen er enkel å lære seg, samtidig er den avansert nok slik at du kan gjøre teknisk analyse, holde deg oppdatert på de ferskeste nyhetene og bruke investeringsstrategier som Stop/Loss, diversifisering og autmatisk handel. Gratis investeringstips fra verdens beste investorer følger selvsagt med, og som nevnt, disse investeringstipsene er selvsagt gratis.