Bitcoin Cash som er en ny variant av kryptovalutaen Bitcoin er i handel og den har fått en volatile start. Er du ute etter å investere i Bitcoin, men usikker på om du vil ha Bitcoin eller Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash ble lansert 1. august 2017 og skal det være en utfordrer til Bitcoin ser de tut til at oppsiden er formidabel. Mens vanlige Bitcoins var verdt 2 750 $, var Bitcoins Cash verdt mellom 247 og 400 $. Det er verdt å nevne at handelen ble avsluttet for dagen i den lave enden, og det betyr at den kun er verdt 10% av vanlige Bitcoins. Snakker vi om en virkelig stor potensiell oppside? Les vår siste sak om Bitcoin Cash her.

Bitcoins vs Bitcoins Cash

Cash ble introdusert som et alternative etter at en gruppering med Bitcoin investorer inngikk et kompromiss om hvordan nettverkskapasitet skal utvides. Resultatet er Bitcoins Cash. Teknologisk skiller den nye kryptovalutaen seg fra den gamle ved at transaksjonene skal være raskere og billigere. Det gir spennende muligheter dersom dette oppnås, vi kan da godt se en Bitcoin Cash kursutvikling strekke seg mot verdien på vanlige Bitcoins.

Hvordan investere i Bitcoins

Fordelen med å bruke nettmegler er at du da har tilgang til nærmest uendelig med informasjon, muligheter for å handle i andre råvarer, valutaer og ikke minst andre kryptovalutaer som Ethereum. Kostnaden ved å bruke en nettmegler er også overraskende lav når man tenker på alle investeringsverktøyene man får bruke.

Kjøpe Bitcoin Cash

Fremgangsmåten for å kjøpe BitcoinCash er enkel, spesielt etter at eToro Norge begynte å tilby handel i Bitcoin Cash.

  • 1: Besøk eToro.com
  • 2: Åpne en kostnadsfri wallet
  • 3: Gjør innskudd med bankkort, bankoverføring, m. fl.
  • 4: Kjøp Bitcoin Cash

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.