De siste 30 dagene har vært en nedtur for Bitcoin. Kursutviklingen har falt kraftig siden toppen 12. juni på 2 857 USD. Hva skjer fremover?

Siste utvikling Bitcoin

12. juni toppet Bitoin mot dollar på 2 857 og siden har det stort sett vært røde dager hvor Bitcoin kursen har falt. Nå går Bitcoin rundt 2 300 USD og dett kan være et viktig punkt som viser hvor Bitcoin skal videre. 24. mai toppet nemlig Bitcoin igjen før et bratt fall. Her var toppen på rundt 2 300 USD og nettopp denne toppen kan gi viktig støtte til Bitcoin. Det er derfor dette er et viktig nivå. Et brudd ned under dette kan nemlig indikere at Bitcoin skal videre ned mot neste støtte rundt 1950 USD.

Nedadgående trend

De siste 30 dagene har det gått den veien høna sparker, men det gir også potensialer som kan oppfylles. Dersom det viser seg at støtten holder og Bitcoin gjør et brudd ut av den fallende trendkanalen kan nemlig dette indikere at det er en veldig god oppside for Bitcoin. Potensiell motstandsnivåer på en eventuell opptur vil da være rundt 2 500 USD, 2 650 USD og 2 850 USD. Skulle det går over disse er det ingen tekniske motstandsnivåer og videre oppadgående trend kan ventes.